AANGENAAM

JIJ Detachering plaatst professionals bij opdrachtgevers op basis van kennis, kunde, passende sociale vaardigheden en persoonlijke interesses. Ervaring in het resourcen van kandidaten hebben we opgedaan tijdens een lang dienstverband bij Digital/Compaq/HP. In die periode hebben wij naast ervaring in outsourcing en outtasking activiteiten ook veel vertrouwensrelaties met klanten, professionals en detacheringsbureaus kunnen opbouwen. Vertrouwensrelaties die ons hebben geleerd de ideale match te benaderen voor een win-win situatie voor alle drie de partijen.

Daarom maakt JIJ Detachering  het verschil in de huidige concurrerende markt. Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor jou als potentiële kandidaat.
Bij ons staat de mens namelijk écht centraal, omdat persoonlijk maatwerk de enige manier is om dé optimale match en kwaliteit te bereiken voor zowel opdrachtgever als kandidaat.

JIJ Detachering levert hiermee een actieve bijdrage aan de waarborging van de continuïteit bij de opdrachtgever. Bij ons staan duidelijkheid, bewuste keuzes en de mens voorop. Door middel van onze combinatie van maatwerk en expertise kunnen we elke opdracht naar volle tevredenheid van zowel de opdrachtgever als de (interim) professional realiseren.

Meer weten over onze manier van werken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek!

 

JIJ Detachering – Postbus 773 – 3430 AT Nieuwegein

Email: info@jij-detachering.nl