AANBEVELINGEN

Vele detacheringsbureaus wilden mij aanbieden bij hun opdrachtgever vanwege mijn uitzonderlijke technische kennis en ervaring. Slechts één bureau informeerde ook naar mijn privé interesses en waar ik blij van word. En dat bureau was JIJ Detachering. Tijdens de 9 maanden waarin ik werkte bij de klant werd ook regelmatig telefonisch of middels een bezoek geïnformeerd hoe de job verliep en hoe ik mij daarin voelde. Tijdens een weekje griep werd thuis een bloemetje afgeleverd en vond een plezierig telefoongesprek plaats met mijn vrouw. Kortom, niet alleen was er aandacht voor mijn kennis en kunde, maar ook voor mij als persoon.

Karel van Nieuwstede  22-juli 2014

 

Dankzij JIJ Detachering heb ik mij sinds september 2011 met veel plezier, passie en energie op een uitdagend digitalisering project bij gemeente Utrecht mogen storten. JIJ Detachering  heeft een groot netwerk van leuke en interessante opdrachtgevers en hanteert een professionele, enthousiaste, maar vooral ook persoonlijke aanpak. Ze staan dag en nacht voor je klaar en houden een vinger aan de pols gedurende de gehele opdracht. Precies wat ik nodig heb als zelfstandige.

Dorien Winterink  23-juli 2014

 

In het oerwoud van detacheringspartijen, intermediairs of ander soortgelijke instellingen waar je als zelfstandig professional zaken mee kunt doen is het prettig om te weten dat JIJ detachering er is die voor mij veel meer doet dan alleen maar een intake regelen bij de klant. De manier van werken spreekt mij erg aan. Persoonlijke aandacht doordat men eerst de kandidaat wil leren kennen indien het een nieuwe is, goede voorbereiding op de opdracht-intake en misschien wel het belangrijkste, contact houden als je op opdracht zit en zorgen dat je een gesprekspartner hebt indien nodig. Die persoonlijke aandacht en waardering in combinatie met commerciële gedrevenheid bouwt bij mij vertrouwen op in “JIJ Detachering”.  Zelfs als je even niet via JIJ ergens op een opdracht zit houden ze contact, fantastisch !!!  Goed dat ze er zijn.

Richard Past   7 augustus 2014
Past Management Consultancy B.V.

 

Een introductiegesprek met JIJ Detachering vergeet je niet snel. Men is direct en to the point. Zij tonen een oprechte interesse in je capaciteiten, maar ook hoe je in het leven staat. Ik weet dat ze soms doorzoeken als ze al een kandidaat met geschikte vaardigheden hebben gevonden, omdat er twijfel is aan de fit tussen kandidaat en het team. Bij organisaties wil JIJ Detachering weten wat er met het opgestelde profiel beoogd wordt. Zij vragen door, dat is niet altijd gemakkelijk, maar zorgt wel voor succesvolle trajecten. Trajecten die ze tijdens de uitvoering blijven volgen. Ik beveel JIJ Detachering  aan in omstandigheden waar de resultaten in team-vorm moeten worden behaald.

Ben Blom, augustus 2014