Past jouw talent?

Onze opdrachtgevers beoordelen geschiktheid voor een functie meestal op basis van kennis, vaardigheden, houding en gedrag.

JIJ Detachering zal op basis van een intakegesprek en eventueel al opgebouwde ervaringen met elkaar, in combinatie met een recent CV beoordelen of een aanvraag past bij JOU .
Vervolgens bespreken we de aanvraag uitgebreid met JOU, niet alleen op basis van kennis en kunde, maar ook of JIJ je prettig kunt voelen binnen de cultuur van de klant.Als JIJ en JIJ Detachering een goed gevoel hebben over een prettige en succesvolle invulling van de aanvraag, zal voor het bezoek aan de klant nog een persoonlijk gesprek plaatsvinden voor de puntjes op de i.

Door deze wijze van selecteren heeft JIJ Detachering bij al haar opdrachtgevers de reputatie opgebouwd mensen aan te bieden, die zowel qua kennis en vaardigheden, als houding en gedrag optimaal geschikt zijn voor de job.
Zo’n match staat garant voor een plezierige en succesvolle samenwerking tussen kandidaat, opdrachtgever en JIJ Detachering en beschermt dus ook jou tegen teleurstellingen.